nl
Home

Ruilen

Artikelen gekocht op de webshop kunnen enkel teruggestuurd worden naar NEW PARIS LONDRES, Koninginnenlaan 14 8300 Knokke.

Is een artikel dat online gekocht werd, te groot of te klein en wil je een andere maat? Dan moet je het artikel terugsturen en kun je online opnieuw een bestelling invoeren van hetzelfde artikel in de gewenste maat. Hiervoor gelden alle standaard voorwaarden voor een nieuwe bestelling.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst te herroepen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je je retour aanmelden via ons retourportaal op https://newparislondres.shipping-portal.com/rp

Verpakkingen die geopend/beschadigd zijn en/of waar de verzegeling van verbroken is kunnen niet geretourneerd worden. De items kunnen enkel geretourneerd worden als zij onbeschadigd, ongedragen en ongebruikt, in de originele verpakking, met alle toebehoren en met alle verzegelingen teruggestuurd worden.

Producten die afgeprijsd zijn kunnen ook geretourneerd worden.

Gepersonaliseerde items of items op maat gemaakt, kunnen niet teruggenomen worden.

De kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de klant.

New Paris Londres betaalt jou je aankoop terug na het ontvangen van je retour in perfecte staat. Dit gebeurt via dezelfde betaalmethode als deze waarmee je je bestelling hebt verricht. De kosten voor het retourlabel worden afgetrokken van het terug te betalen bedrag.


© 2024 New Paris Londres NV - Lippenslaan 314, 8300 Knokke (België) - BTW BE 0445 478 636
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt New Paris Londres gebruik van cookies. Meer informatie    OK